hej och hå

Så, nu är min bloggoskuld tagen.

Sitter och funderar över engelskaläxan en smula, ska väl ta tag i den någon gång under kvällen. För tillfället bor jag hos syster min vid karlaplan och vaktar hennes katt i två veckor. Just nu är jag lite trött på den lilla hårbollen och förstår inte vad den vill mig egentligen. Jag är antagligen ingen kattmänniska. Lägenheten ser ut som bara f-n och det ligger kläder överallt, jag har inte brytt mig om att ta hand om disken heller, så det skulle lätt kunnat tas för en ungkarlslya om det inte vore för de något feminina kläderna, eller, man kanske inte ska vara trångsynt.

Vädret är fantastiskt och jag förstår inte vad jag gör här inne egentligen.

Borde antagligen hoppa in i duschen eftersom jag känner mig lite äcklig.

Köpte delar av min Nathaliepresent idag. Det kommer blir superbra, trist bara att jag är så långsam så den kommer komma försent, så går det när man bor i USA.

Det blir pasta till middag idag igen, och jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men: Pasta är överskattat.

Förövrigt är det rätt coolt att kevin finns på idolsajten när han sjunger. Jag är ruskigt glad åt mitt superflax när jag hamnade i det enda auditionrummet utan kamera. ikväll är det idol i göteborg. Ni kan kalla mig töntig och mainstream om ni vill. Men länge leve förnedrings-TV!


RSS 2.0