This is on the rise music, this i novelty music.


Mmm... att ni skulle gå och bli stora också? Puss på er!

Sommar-update

Och återigen så ber jag så himla mycket om ursäkt för att jag nuförtiden är så fruktansvärt dålig på att blogga frekvent. Jag tänker liksom på det hela tiden, men det blir sällan av. Just nu kan jag iallafall skylla på att det har varit sommar och att då ska man minsann inte sitta framför datorn och blogga.

Vad har hänt i mitt stormiga liv då? Tre hektiska men fantastiska festivaler har passerat, utan att vara varken helt super eller helt åt skogen. Efter det har det mest rört sig om två veckors rehabilitering i skärgården. Att leva till 80% av ravioli i tre veckor är knappast att rekommendera. Nu har jag äntligen börjat komma i balans och fått 100% bekräftat att det blir Linköping till hösten, och att det blir tidigare än planerat. Antagligen sätter jag, max och pappa oss i bilen den åttonde augusti för att styra kosan söderut. Och för den som vill ha min nya address så hänvisar jag så fint till mobil, msn och facebook för att fråga. Att max åker med vår flyttbil beror på att han de först veckorna ska sova på mitt golv, eftersom an inte tagit tummen i arslet och fixat lägenhet. (Nu är jag kanske lite orättvis, eftersom ALLA vill ha lägenhet just nu och det är svårt att få)

Och ni vet ju precis hur jag är, och det speglas ganska mycket i hur jag känner mig nu. Jag är alldeles rastlös, sitter här ute i skärgården och vill först främst bara hem och packapackapacka i mängder. Fast allra  mest vill jag ju bara sätta mig i en flyttbil och åka. Jag har aldrig förändrat mig på den punkten, och jag känner mig precis som jag gjorde när jag var 7 år och det var kvällen den 23:e december. LÅT MIG FÅ FARA NU!


RSS 2.0