solofredag

På grund av min förkylning kunde jag inte följa med Max till hans landställe. Det hade varit skönt att komma bort ett tag, särskilt med honom. nu sitter jag istället här och redigerar mina bilder i ensamhet. MSN funkar inte heller, så jag är helt avskärmad från verkligheten känner jag. Telefonen går varm som substitut.

Förövrigt fick vi nog idag och ringde NIX. Vi stod inte ut med alla telefonförsäljarna. Nuförtiden tycks de inte nöja sig med att ringa en gång var till oss.

Det känns otroligt tråkigt att bara sitta här själv och lyssna på lars winnerbäck. Men jag ska nog rädda mig snart med lite Pratchett.

schagerkärlek

"Och det är kärlek och det är vindar
Det är ögon och de tindrar
Och massa andra trötta gamla klyschor
Som säger allt och ingenting
Och det är stjärnor och de brinner
Det är världen och den försvinner
Och titeln ska sitta som ett slag i magen
Det är ju värsta schlagern"


Jag fullkomligt älskar hela schlagerschabraket, det har jag antagligen sagt tusen gånger, men det är så sant att det tåls att säga många gånger om. Igår var det melodifestivalen, självklart satt jag bänkad framför TV:n. I år blev det ett fruktansvärt trevlig schlagerkväll hemma hos max med ett grabbgäng. Dessvärre var det nog bara jag Tobbe och David som egentligen kände stundens allvar.

Utgången av kvällen blev både väntad och oväntad. Att The Ark skulle vinna stod klart redan vid deltävlingen i GBG. Andreas Johnsson är nog rent låtmässigt min favorit, men The Ark tar honom på show och scenklädsel(skinnkostymen herregud). Jag blev en aning missnöjd över att Sebastian inte fick mer röster, nu när han hade skippat den röda disktrasan var allt frid och fröjd. Sen kan det förstås vara så att jag är en aning partisk.

Är uppriktigt ledsen att det inte blivit några inlägg på ett tag. Skrev ett inlägg förut, sen råkade jag trycka fel någonstans så allting försvann, och så tappade jag helt peppen.

Har gått och blivit sjuk också. Det var nästan så jag missade schlagerkvällen hemma hos Max eftersom jag kände mig så risig, men jag lyckades släpa mig till bussen och dumpa mig själv i soffan framför TV:n. Imorgon ska jag vara hemma från skolan och ta igen mig lite, hoppas att halsen mår bättre efteråt.

RSS 2.0