men det är så jävla fegt att ge sig av..

Så var det bestämt. Det blir inget Australien, iallafall inte under de närmsta fem åren. Jag är trött på att vara oansvarslös tonåring som svirar runt på stan nätterna i ända, och på något sätt känns det som att det inte är mer vuxet att rumla genom ett alkorus på andra sidan jorden.

Så jag hade tänkt att bli vuxen, och jag tänkte komma med lite mål som jag kanske vill äta upp om ett tag, och som absolut inte kommer att kunna förverkligas på en enda dag, men det är ju något att sikta på:
-Skaffa en liten söt respektabel etta med kokvrå för överkomlig hyra i Stockholm
-Påbörja kandidatexamen som ska ligga till grund för masterutbildning i globalisering, miljö och social förändring
-Sluta dricka alkohol (det är här jag känner att det kommer att svaja i framtiden, men jag har faktiskt seriöst funderat på det sen i december, och haft några utekvällar där jag medvetet inte druckit och haft jättekul ändå, man blir chockad över hur svårt det faktiskt är att sluta)
-Skaffa ett jävla jobb
-Hitta en karl att ha mysiga hemmakvällar, och finna den fullständiga lyckan i att njuta av att se lets dance en fredagkväll, med.
 
vem vet. kanske skaffar jag tillochmed en katt som jag kan ha en kärleks- och hatfylld relation till. Dock kommer jag aldrig att börja dricka kaffe, hur vuxen jag än blir så finns det gränser.


Det snurrar i min skalle

F A T T I G på pengar, R I K på musikaliska orgasmer. Så misstänker jag starkt att sommar -09 kommer att stavas. Som vanligt råder rusningstrafik mellan min och Stockes mobil i dessa tider, och idag hade vi ett sådant där Hallelujah moment. Visst värmde det nog att höra Viktors röst darra när han undrade om jag skämtade? Nej, sa jag. Visst var det sant. Hultsfredsfestivalen hade verkligen bokat Kings of Leon. Det påminde mig om när han ringde mig för några månader sedan för att berätta att Placebo skulle till Sverige, eller varför inte förra året när DCFC till Arvika blev officiellt?

Så nu undrar jag bara lite sådär, hur ska vi ha tid i sommar? Här kommer listan på band jag BÖR se under festivalsommar 09.

Siesta:
Placebo om de inte bokas till annan lämpligare festival

Hultsfred:
Killers
Kings of Leon
Franz Ferdinand
Lars Winnerbäck
Lars Winnerbäck
Lars Winnerbäck
Snoddas
Regina Spektor
Thåström
Timbuktu(för det är ju så mys)
Klaxons
White Lies
Peter Bjorn and John

Arvika:
Depeche Mode
Fleet foxes
Thåström
Bob Hund

Way out west:
Arctic Monkeys
Lily Allen
Anthony and the Johnsons

Peace and Love:
Backyard Babies (men det ÄÄÄR ju så roligt)
Håkan Hellström (om jag nu kommer dit så är det faktiskt ett måste.)
Lars Winnerbäck
Lars Winnerbäck
Lars Winnerbäck
Pete Doherty
SMK
The kooks
Thåström

Emmaboda:
Bob Hund
Crystal Castles
Familjen

Men som ni ser är ju det här inte ekonomiskt alls, och en sommar som denna funkar ju inte riktigt. Så jag hoppas vilt på att de bokar varandras band så jag slipper fara som en vante, eller ännu värre, sålla bort.

RSS 2.0