imorgon är det fredag...

...och jag har då historiafördrag som jag precis har skrivit. Det handlar om nagasakibomben och hur själva uppdraget gick till. spännande, säger jag som vanligt. Igår var det alla hjärtans dag. då pluggade jag psykologi på  mammas jobb och fikade med max på vetekatten. fick mitt livs första ros och var allmänt glad.

För att istället tala om idag kan jag berätta att det varit en förvånansvärt bra dag. Den började med att jag mötte Larre på bussen. Det var roligt eftersom jag inte träffat honom på mycket länge. Sen var det en söt farbror på tunnelbanan som började prata med mig om skolan nuförtiden. han var intresserad av hur ungdomar har det nuförtiden. Han var nussig.

Jag hade psykologiprov, det var mindre nussigt, men det gick bra tror jag. sen hade jag lång håltimme för att till sist ha internationella relationer. Mr Meyer var en kvart för sen, han kom inte förrns vi var på väg att gå. Jag och Laura skulle ha hållt föredrag om läkare utan gränser men vi hann inte. det var visserligen lite förargligt men ändå ingen stor grej.

Jag känner mig glad. vi ska äta någon form av köttbit och det är gott, och imorgon ska jag träna, och i helgen är det melodifestivalen, och snart är det lov. Finns det någonting dåligt just nu, månn tro? inte mycket faktiskt. Jag behöver klippa mig lite kanske. är lite lurvig på huvudet. jag vill egentligen göra något revolutionerande med min frisyr, jag tycker den ser så snäll och mesig ut. Skulle vilja ha någonting häftigare, något lite vågat. Dessvärre har jag en förmåga att inte kunna prata med frisörer. och frisörer brukar inte vilja lyssna så noga på vad man vill, och de är aldrig sugna på att bolla med en vad gäller idéer och så. Är det någon som har en bra idé på en lite häftig frisyr? inte för att jag tror att någon nånsin läser det här men...

På sportlovet planerar jag att gräva ner mig i en bunker med min dator och skriva tills mina fingrar blir blodiga och tills jag har framställt en uppsats om den svenska mentalvården. Förövrigt misstänker jag att jag har tappat bort min svenskauppsats som jag ska förbättra. ajsing bajsing lilla katt. tror dock att jag minns kommentarerna. ska skriva ner dem så jag inte glömmer:

 - På villket sätt irrationellt?
 - Är de bra som de är eller kan du utveckla något?

Det låter stekstekstek från köket och luktar ososos. och nu kom mamzi hem. nu ska jag göra lite nytta. kanske plugga spanska.

Tack för mig.

tuff vecka på g

historia just nu. jobbar om bombningarna av hiroshima och nagasaki. föredrag på fredag. IR-föredrag på torsdag, psykologiprov på torsdag. Kristus, hur ska detta gå? nu är det iallafall snart  lunch.... jag <3 mat.


har kollat upp en massa jobb jag ska söka.

tjoho tjohej.

Sunday, bloody Sunday

Så, söndagkväll igen. imorgon är det back to reality efter en helgs dvala.
Igår skulle jag gå till spångafolkans videobutik för att lämna igen the league som jag och max sett på fredagkvällen (Jag ville se den för att Dorian Gray var med). Mamma följde med för att hon skulle slänga lite förpackningar på sopstationen. Hon fick för sig att vi skulle ta en "genväg" och vi var hemma först en och en halv timme senare efter att ha irrat runt i villaområdet, tur att jag hade kameran med mig, den räddade dagen. När vi kom hem lagade vi mat och åt middag tillsammans innan jag och max skulle på veronixas 18-årsfest. Det började helt okej, men slutade i sura miner och en huvudvärk åtföljande dag. Jag missade förövrigt melodifestivalen men spelade in den på dreamboxen. 

Idag hann jag med förvånsvärt mycket, men ändå ingenting.
 - jag har pluggat psykologi, och lyckats med bedriften att inte förstå vad Carl Rogers menade med kongruens.
- Jag har tittat på skidskytte och störtlopp, helt sönderdegad.
- Jag har sett melodifestivalen.
- Jag har vart hos Max och hämtat mitt busskort som rymde från mig när jag var där
- Jag har spelat "på spåret" med mina föräldrar och syster, (och vi slog de gamla hökarna!)

Jag känner nu att min schlager-hardcore-säsong har tagit fart på riktigt. Den blir värre och värre år för år, och jag undrar verkligen hur det kommer att sluta. jag lär bli psykiskt sjuk av att inte få uppleva schlagerkänslorna året om eller nåt. Hoppas att inte antiklimaxet efter ESC07 blir allt för stort.

Förövrigt sitter jag just nu och totaläger david på minigolf på jippii.se. (fast egentligen förlorar jag)

ikväll ska jag läsa lite i The Picture of Dorian Gray. Läs den. Den är bäst!


PÅ ONSDAG ÄR DET ALLA HJÄRTANS DAG. DÅ SKA JAG OCH MAX ÄTA SEMLOR PÅ VETEKATTEN. MYSPYS

hej fredag

Jag var inne på Fridas blogg och tänkte: jag ska nog också skaffa en blogg. Så jag surfade glad i hågen in på blogg.se för att skapa ett konto, och märkte till min stora förvåning att babuschka.blogg.nu redan var taget. Jag insåg senare att det var jag själv som skapat den för en herrans massa tid sen. spännande, tyckte jag, och loggade in för att skriva det här inlägget.

Idag har förövrigt varit en lite halvtaskig dag, den började med att jag missade både 179 och 117 eftersom jag letade hejvilt efter matkortet, så jag fick vänta ute i kylan på nästa 117. När jag väl var framme vid brommaplan glömde jag pärmen med alla mina skolpapper på bussen, och när jag sprang tillbaka hade bussen åkt. när jag sedan vände tillbaka för att ta tunnelbanan hade jag missat den.

Efter skolan var jag och tränade med Linda, men passet var jättelätt och jag vart knappt svettig, kändes lite meningslöst..

Nu sitter jag här och hoppas på att maxiboy ska ringa mig och säga att han vill komma hit och hyra film med mig ikväll. då blir jag glad.

planen för helgen är psykologiplugg och eventuellt 18-årsfest hos Max mammas pojkväns dotter Veronica.


RSS 2.0